Vārves pagastā uguns nopostījusi dzīvojamo māju, savukārt pilsētā reģistrēta zādzība un avārija.

Uz Vārves pagastu, kur dega māja, ugunsdzēsēji pirmdien devās ap sešiem vakarā, diemžēl notikuma vietā nekas vairs nebija glābjams. Māja nodegusi pilnībā, bet, par laimi, cilvēki ugunsnelaimē nav cietuši. Iespējams, ugunsgrēks izcēlies bēniņos no elektrības īssavienojuma.

Savukārt agrā pirmdienas rītā konstatēts, ka no dzīvokļa Brīvības ielās pazudis portatīvais dators. Uzsākts kriminālprocess un policija pārbauda 28 gadus veca vīrieša saistību ar datora zādzību.

Šorīt Lielajā prospektā saskrējās automašīna "Renault Laguna" un autobuss "Volvo". 52 gadus vecais "Renault" vadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu un distanci, tāpēc viņa auto ietriecās priekšā braucošajā autobusā.

Vakar informējām, ka 11. martā ap plkst.11.30 Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā nenoskaidrotas automašīans vadītājs uzbrauca gājējai – 1941. gadā dzimušai kundzei –, kura šķērsoja krustojumu pie zaļās gaismas signāla. Noskaidrots, ka automašīnas – pēc sievietes vārdiem, baltas krāsas mikroautobusa – vadītājs pats kundzi nogādājis mājās. Taču vēlāk sieviete jutusi, ka stipri sāp roka, tādēļ vērsusies pēc palīdzības.

Tā kā šis gadījums reģistrēts kā ceļu satiksmes negadījums jau ar cietušo, policija lūdz atsaukties iesaistīto vadītāju un negadījuma aculieciniekus precīzai apstākļu noskaidrošanai un objektīva lēmuma pieņemšanai šajā lietā. Lūguma zvanīt pa tālruņiem 63604754; 64604700 vai ierasties policijā personīgi. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: