Pagājušās nedēļas nogalē reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi, turklāt vienā no tiem bija iesaistīta arī policijas automašīna.

Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā automašīna uzbraukusi 70 gadus vecai sievietei, kura ielu šķērsoja pie zaļās gaismas signāla. Auto vadītājs no notikuma vietas aizbrauca

Dažs stundas vēlās Sarkanmuižas dambī pie 4. nama „Mercedes Benz 200" vadītāja uz slidenā ceļa netika galā ar savu spēkratu un iebrauca valsts policijas "Hyundai Sonata". Negadījumā bojāti auto, bet cietušo tajā nav. Interesanti, ka policisti bija ieradušies kāda cita satiksmes negadījuma vietā.

13. martā laika posmā no plkst. 12 līdz 14 uz Ugāles – Cirkales ceļa pagaidām nenoskaidrots vadītājs vadīja automašīnu „Toyota Celica”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no braucamās daļas un apgāzās. Cietusi auto pasažiere – 22 gadus veca sieviete. Pēc negadījuma viņa lūdza medicīnisko palīdzību slimnīcā. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Nedēļas nogalē konstatēta arī kāda zādzība - 13. marta rītā Ezera ielā no neaizslēgtas saimniecības ēkas nozagti metāla spaiņi, kanna, katls.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: