Aizvadītās nedēļas nogalē Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Jūrkalnē ir apzagts veikals un vīrieši ar automašīnu dodas prom no notikuma vietas. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas automašīnu apturēja un šobrīd policijā ir uzsākti divi kriminālprocesi, un viens administratīvais process.

4. jūlijā ap plkst. 04.10 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Jūrkalnē ir apzagts veikals. Vīrieši, izsitot logu, iekļuva veikalā un nozaga alkoholu un cigaretes, pēc tam aizbraucot prom ar ''BMW'' markas automašīnu. Notikušo redzēja aculiecinieki, kuri arī informēja policiju, norādot automašīnu, ar kuru zagļi aizbraukuši.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas pēc informācijas saņemšanas steidzās apturēt automašīnu, taču tās vadītājs nepakļāvās prasībām apstāties un palielināja braukšanas ātrumu, taču pakaļdzīšanās rezultātā policistiem transportlīdzekli izdevās apturēt.

Vīrieši ar visām mantām tika aizturēti un noskaidrots, ka automašīnas vadītājs pie stūres atradies 1,06 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas. Abi vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā un iepriekš tikuši sodīti par mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem. Šobrīd vīriešiem ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā, kā arī par transportlīdzekļa vadīšanu, atdoties alkoholisko dzērienu ietekmē. Tāpat ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process par nepakļaušanos personas, kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus, atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu).

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -5
    Ventspilniece.lv-3 07.07.2021, 19:52:04

    Kurš gan nebēgtu,ja kruķi dzenas pakaļ?

  • 0
    tiešām suns 11.07.2021, 15:10:23

    nu ja-lai sēž tagad kopā ar bijušo ventspils mēru.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: