Nedēļas nogalē Ventspils policijā uzsākti vairāki kriminālprocesi un arī administratīvās lietvedības.

Sarkanmuižas dambī apzagta mājas pagalmā novietotā automašīna Subaru. Tai izsists loga stiklu un nozagta navigācijas iekārta Tom-Tom. Piltenes pagastā konstatēta, ka no kādai SIA piederošā angāra nozagtas alumīnija plāksnes, bet policijai jau izdevies noskaidrot aizdomās turamo personu. Abos gadījumos uzsākts kriminālprocess.

Tārgales pagastā 35 gadus vecs vīrietis sarīkojis skandālu būdams alkohola reibumā. Vīrietis lamājies un izteicis draudus, turklāt viņu nav atvēsinājusi arī policijas ierašanās. Uzsākta administratīvā lietvedība.


Ganību ielā policijas darbinieki apturēja automašīnu VW Passat, kuras vadītājs izrādījās alkohola reibumā – 1,94 promiles. Savukārt Peldu un Jāņa ielas krustojumā apturētā automašīnā Audi A6 Avant atrastas 12 plastmasas kannas ar šķidrumu, kas, iespējams, ir dīzeļdegviela. Tā kā automašīnas vadītājs nevarēja uzrādīt kravas izcelsmes dokumentus, uzsākta administratīvā lietvedība.

Jāņa ielā reģistrēts arī ceļu satiksmes negadījums – automašīnas VW Golf vadītājs krustojumā ar Ostas ielu nepārliecinājās par kustības drošību un izraisīja sadursmi arAudi

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: