Uz Ventspils-Rīgas šosejas bez priekšēja stikla palikusi automašīna Audi A4, kuru cauršāva ledus gabals.

Negadījums notika ceturtdien ap pulksten 13.35, kad Audi priekšējā vējstiklā trāpīja no pretīmbraucošas kravas automašīnas izlidojis ledus gabals. Ledus sasita stiklu un trāpīja arī 42 gadus vecajam Audi vadītājam, par laimi nopietnas traumas neradot.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis, cietušais tika nogādāts slimnīcā Ventspilī. Plīstošās stikla lauskas bija savainojušas vīrieša galvu.

"Pēc brūču apkopšanas un šuvju uzlikšanas pacients tika atlaists mājās. Ievainojumi ir nepatīkami, taču varēja būt daudz sliktāk. Var teikt, ka viņš dzimis laimes krekliņā un vakar viņam bija otrā dzimšanas diena," pastāstīja Ķeņģis.

Mediķis arī aicināja cilvēkus, kuri ir šādu negadījumu liecinieki, nebūt vienaldzīgiem un sniegt palīdzīgu roku šādās situācijās, jo vakardienas gadījums apliecinājis, ka daudzi autovadītāji gaišā dienas laikā vienkārši pabraukuši garām notikuma vietai, nepainteresējoties, kas īsti atgadījies. Ja traumas būtu bijušas smagākas, šāda līdzcilvēku vienaldzība varētu maksāt cietušā dzīvību, akcentēja ārsts.

Ceturtdien neiztika arī bez zādzībām. Konstatēts, ka apzagta māja Līvu ielā. Tajā iekļūts, vispirms izsitot logu, un nozagti dažādi santehnikas priekšmeti. Ierosināts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: