Pēdējās nedēļas laikā Valsts policijā reģistrētas vairākas gan pilsētā, gan novadā notikušas zādzības.

25. augustā rītā konstatēts, ka Ganību ielā izsists apģērbu veikala ieejas durvju stikls, bet no veikala nozagts portatīvais dators un planšetdators. Atpūtas vietā šajā pašā ielā kāda sieviete konstatējusi, ka viņai nozagts mobilais telefons un nauda. Divas dienas vēlāk Platajā ielā pagaidām nenoskaidrotas personas sievietei iesita no mugurpuses un mēģināja no rokām izraut mobilo telefonu, kurš tika sabojāts. Tikmēr cita persona no kabatas nozaga maku un aizbēga.

Nākamajā dienā divas zādzības konstatētas novadā. Tārgales pagastā kāda sieviete atklājusi, ka uzlauztas saimniecības ēkas durvis un nozagtas dažādas mantas, bet Ances pagastā uzlauztas divu garāžu durvis un nozagts motorzāģis. Savukārt dienu vēlāk telefoniski policijai ziņots, ka Tārgales pagastā no saimniecības ēkas nozagti divi velosipēdi.

29. augustā plkst. 06.12 saņemta telefoniska informācija par to, ka izklaides vietā Kuldīgas ielā nozagts maks ar naudu un dokumentiem. Pāris stundas vēlāk ziņots arī par zādzību garāžu kooperatīvā Lidotāju ielā – uzlauzta durvju piekaramā slēdzene, iekļūts garāžā un nozagtas dažādas mantas, tai skaitā darba instrumenti un makšķerēšanas piederumi. Savukārt laika posmā no 26. līdz 29. augustam, uzlaužot durvis un izsitot logu stiklus, iekļūts mājās Tārgales pagastā.

30.augusta rītā konstatēts, ka Kurzemes ielā no teritorijas nozagts celtņa elektrokabelis. Pēcpusdienā veikalā Celtnieku ielā aizturēts 1979. gadā dzimis vīrietis, kurš nozaga alkoholiskos dzērienus, bet septiņos vakarā viņa vienaudzi par mēģinājumu nozagt preci aizturēja veikalā Kuldīgas ielā. Šajā pašā dienā Usmas ielā nozagts velosipēds.

Savukārt naktī Popē nepazīstami jaunieši sabojāja kādas sievietes dzīvokļa durvis. Dažas dienas agrāk Piltenē, Zlēku ielā divas personas nodarīja miesas bojājumus vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Margrieta. 31.08.2018, 16:47:21

    Melleņu sezona beigusies,čigāni atgriežas pilsētā.

  • 0
    Pipars 31.08.2018, 19:05:40

    Nu ja zagļi ir aktivizējušies,tad laiks aktivizeties policijai.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: