Savā Facebook kontā kāda sieviete ievietojusi Palīgā! saucienu saistībā ar savas nepilgadīgās meitas pazušanu. Meitene no mājām izgājusi vakar, 8. augustā un līdz šim nav devusi par sevi ziņu.

Vēršos pie Jums ar lūgumu palīdzēt. Vakar vakarā no mājām aizgāja mana meita un nav devusi nekādu ziņu par savu atrašanās vietu. Viņa bija ģērbusie zilās džinsa biksēs un pelākā džemperītī, kājās melnas botas līdzi bija paņēmusi melnu mugursomu. Iespējams vēl atrodas ventspilī ja ir kāda ziņa rakstat un zvanat 28998146 vai 112.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga informē, ka policijā ir saņemts iesniegums par Martas Cāles, kura dzimusi 2006. gadā, pazušanu. Meitene izgājusi no savas dzīvesvietas Ventspilī, vakar, 2018. gada 8. augustā ap plkst. 20 un līdz šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

Pazīmes: augums aptuveni 168 cm, kalsnas miesas būves, gari mati (līdz jostas vietai) brūnā krāsā, gali krāsoti melni. Ausīs caurumi, nēsā auskarus.

Ģērbusies zilās džinsu biksēs, pelēkas krāsas džemperī un melnos apavos.

Ja zināma meitenes atrašanās vai uzturēšanās vieta, lūgums nekavējoties sazināties ar policiju, zvanot pa tālruni 110!

Lasi vēl