Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis reģistrējis vairākas zādzības, kādam vīrietim ir nodarīti miesas bojājumi, par ko uzsākts kriminālprocess un policija meklē cilvēku, kurš, iespējams, nakts aizsegā Inženieru ielā sabojājis automašīnu.

27. februārī Ziru pagastā konstatēts, ka, uzlaužot noliktavas durvis, no tur esošās traktortehnikas ir nozagta dīzeļdegviela un magnetolas. 1. martā konstatēts, ka Ventspils novadā, Tārgales pagastā ir nozagts strādnieku vagoniņš. Tajā pašā dienā Valsts policijā vērsās kāda sieviete, kurai starppilsētu autobusā tika nozagts portatīvais dators gandrīz divu tūkstošu eiro vērtībā. Tāpat 1. martā konstatēts, ka Vārves pagastā, uzlaužot kāda īpašuma durvis, iekļūts tajā un nozagtas dažādas mantas. 3. martā ap plkst. 03:00 Ventspilī, kādā no izklaides vietām sieviete konstatēja, ka no jakas kabatas ir nozagts mobilais telefons. Valsts policijā par visiem gadījumiem ir uzsākts kriminālprocess.

3. martā ap plkst. 04:30 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Ventspilī, spēļu zālē 1990. gadā dzimušam vīrietim konflikta laikā nodarīti miesas bojājumi. Vīrietis nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

5. martā ap plkst. 10:40 Ventspilī, Inženieru ielā konstatēts, ka ir bojāta automašīna “Volskwagen Passat”. Automašīnai ir sadurtas riepas, kā arī ar asu priekšmetu ir bojāta virsbūve. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, taču ir nepieciešama arī aculiecinieku palīdzība. Ja kāds ir redzējis aizdomīgas personas pie Inženieru ielas 89. ēkas laika posmā no 4. marta vakarpuses līdz 5. marta rītam, lūdzam par to informēt Valsts policiju, zvanot pa tālruni 63604750 vai 110.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Krišs Daugulis 06.03.2018, 20:30:40

    Pirmajā reizē labo roku, otrajā kreiso
    Irānā, piemēram, uz nakti pat preci nenes iekšā veikalā...

  • 0
    ozols 06.03.2018, 22:37:50

    Par to vagoniņu i prikols .,,.:)

  • 0
    Kārlis_ 12.03.2018, 14:55:09

    Es tā domāju, labi ka nenozaga ar visiem strādniekiem iekšā vagoniņā... tad gan būtu ziepes!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: