Jaunā gada pirmajā nedēļā policijā reģistrētas vairākas zādzības, kā arī avārija ar diviem cietušajiem.

Kustes dambī no uzņēmuma teritorijas nozagti divi transportlīdzekļa akumulatori un tos savienojošais kabelis, bet Siguldas ielā no dzīvokļa nozagts zelta gredzens, kā arī kādā pagalmā novietotai automašīnai sadurtas riepas. Tāpat konstatēts, ka automašīnai Chrysler, kas bija novietota Reņģu ielā, sabojāta virsbūve.

Zādzība konstatēta arī Ventspils novadā - Zlēku pagastā, uzlaužot slēdzeni, iekļūts šķūnī un nozagta zemes frēze. Vārves pagastā pie garāžu masīva savstarpēja konflikta laikā 41 gadu vecs vīrietis nodarīja maznozīmīgus miesas bojājumus 18 gadus vecam jaunietim. Par šo gadījumu uzsākta administratīvā lietvedība.

Tārgales pagastā autoceļā Tārgale-Zīles avāriju izraisīja 18 gadus vecs jaunietis, kuram nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību, turklāt šāds pārkāpums tika veikts atkārtoti gada laikā. Vadot Audi A4 Avant, viņš krustojumā neievēroja ceļazīmes Neapstājoties tālāk braukt aizliegts prasības, un izraisīja sadursmi ar Audi 80. Negadījumā cietis 60 gadus vecais Audi 80 vadītājs un 59 gadus vecā pasažiere, kurus Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests nogādāja slimnīcā Ventspilī.

Popes pagastā policija aizturēja 34 gadus vecu vīrieti, kurš bija sēdies pie automašīnas VW Caravelle stūres, būdams alkohola reibumā (0,85 promiles), kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Kādā pagalmā Pils ielā tika atrastas 34 gadus veca vīrieša mirstīgās atliekas. Iespējamais nāves iemesls – narkotisko vielu pārdozēšana. Visu apstākļu noskaidrošanai uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    EvilEmo4 09.01.2018, 10:11:51

    Kapec visadas blens rakst bet to ka VW Caravelle izrasija smågu avariju un aizmuka no notikuma vietas, apec to neraksta.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: