Labdarības skrējienā Piedzīvojumu parkā, neskatoties uz sliktajiem laikapstākļiem valdīja prieks un sirds siltums, ko sniedza visi skrējiena dalībnieki un mazais Toms, kuram tika vākti līdzekļi specializēta krēsla iegādei.

Skrējienā piedalījās apmēram 130 cilvēku, kuri saziedoja nepieciešamo summu un vēl vairāk - 1006,71 eiro. Par 600 eiro tiks iegādāts specializēts krēsls, pārējā summa tiks izmantota Toma fizioterapijas nodarbībām un citām procedūrām.

 

Toms nāk no labsirdīgas un gaišas ģimenes, kurā ir vecāks brālis un māsa. Tomam ir 16. hromosomas delēcijas sindroms, kas konstatēts vienīgajam bērnam Latvijā. Toms vēl ir mazs, bet ļoti mērķtiecīgs un pateicoties ģimenes atbalstam un daudziem pedagogiem, viņa fiziskā un garīgā veselība sāk strauji uzlaboties. Puisēns vēl nesēž, nerāpo, nestaigā un nerunā, bet viņam patīk strādāt pašam, līdz ar to nepieciešams īpaši pielāgots krēsls komplektā ar galdu, kas nodrošina pareizu ķermeņa (muguras, gūžas, kāju, pēdu) pozicionēšanu.

Ikdienā Toms ir smaidīgs, draudzīgs, ļoti patīk gaismas un viss, kas patīk maziem bērniem, un tas dod lielu ticību un spēku ģimenei.

Pasākums neizpalika svētku dziesmas, pirparkūkām, siltas tējas un tikšanos ar Ziemassvētku vecīti.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    i 27.12.2017, 16:33:32

    PALDIES JUMS!
    --- Ar prieka asarām acīs...
    Lai veselība Tev, Tomiņ.

  • 0
    karlito 27.12.2017, 19:17:35

    Veselību mazajam ķiparam!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: