Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles preses telpā aizvadīts pilsētas čempionāts ātrajā šahā, kurā piedalījās 13 spēlētāji.

Vienas partijas ilgums - 10 minūtes +5 sekundes par katru izdarīto gājienu, bet rezultāti tika vērtēti gan absolūtajā vērtējumā, gan jauniešu konkurencē. Septiņās partijās izcīnot piecas uzvaras un divas reizes cīnoties neizšķirti, par čempionu kļuva Jānis Isakovs, bet arī ar sešiem punktiem, taču sliktākiem papildrādītājiem otrajā vietā ierindojās Jurijs Novožeņins. Papildrādītājus vajadzēja izvērtēt, nosakot arī bronzas medaļas ieguvēju – ar 4,5 punktiem trešā finišēja Ilze Burkevica, bet Andrejs Muravjovs ar tik pat punktiem bija ceturtais.

Jauniešu konkurencē labākais rezultāts Daniēlam Rafaēlam Sideram, aiz kura sekoja Marika Kučuhidze un Jonatāns Kristiāns Siders (attēlā), turklāt visiem trim bija vienāds punktu skaits.

Tāpat izspēlēts arī Aleksandra Molotānova piemiņas turnīrs, kas risinājās pēc ātrspēles noteikumiem un kurā piedalījās astoņi šahisti. Par uzvarētāju atkal kļuva Isakovs (12 punkti no 14), Novožeņinam šoreiz trešais rezultāts ( 9,5), bet otro vietu ieņēma Andrejs Muravjovs (10).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: