6. augustā ap plkst. 02:40 Ventspilī, Reņķa dārzā kāds 1981. gadā dzimis vīrietis pasākuma laikā pie skatuves izraisīja nekārtības un uzsāka kautiņu.

Apsargs devās vīriešus izšķirt, taču minētais vīrietis apsargu nogrūda zemē, kā rezultātā tika salauzta rācija. Kautiņa izšķiršanā piedalījās gan Valsts policijas, gan Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki. Vīrieti pēc notikušā nogādāja Valsts policijas Ventspils iecirknī, kur viņš turpināja agresīvi uzvesties. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta administratīvā lietvedība par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru. Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no 70 līdz 500 eiro.

Tajā pašā naktī ap plkst. 01:30 Ventspilī, Ganību ielā pie atpūtas vietas kādam 1984. gadā dzimušam vīrietim bija konflikts ar apsardzes darbinieku. Minētais vīrietis ar savu paziņu, būdami alkohola reibumā, atteicās atstāt telpas, kā rezultātā apsargs viņus izraidīja no atpūtas vietas, nodarot miesas bojājumus.

Par gadījumu plašāk lasiet šīs dienas laikrakstā Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Novadnieks 10.08.2017, 11:48:03

    Tad jau labi,ka kāds grib valsts un pašvaldības budžetu papildināt.

  • 0
    prof.Preobraženskis. 10.08.2017, 14:35:00

    Tā tas ir bijis un būs visos laikos,ka zaļumballēs bez izkaušanās neiztiek.Tā ir ikdienišķa parādība,no kuras uztaisīt nez kādu svarīgu ziņu nav obligāti.
    Bez tam prātīgāk būtu,ja naudas soda vietā vienkārši piespriestu kādas 5-10 "sutkas" un miers.Ne katrs var tādas summas samaksāt.

  • 0
    Ģirts Kokins 13.08.2017, 20:07:50

    Administratīvais arests par sīko huligānismu sankcijā vairāk navparedzēts, ir tikai naudas sods.

  • -3
    Riebīgais 10.08.2017, 21:15:35

    Jā,parasti tas notiek degradējušos lauķu tusos, kur sarijušies krutku viens uz otru vairs nedrīkst skatīties,jo tad liekas, ka grib atņemt ciema džusi ,ko visi tā pat jau padevuši pa riņķi.
    Normāli cilvēki aiziet padejot,paklausīties dzīvo mūziku,iemalkot aliņu,un vnk baudīt pozitīvo atmosfēru,bet te vienam sūkātājam viss ir jāsačakarē,jo gribas izlekt no bara.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: