Vakar, 7. augustā, plkst. 18:00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka 6. augustā ap plkst. 14 Evija Loginova, dzimusi 1977.gadā, Ventspils novada Ances pagastā pie Ruškalnu kapiem iegājusi mežā ogot un līdz šim brīdim nav atgriezusies.

Sievieti minētajā apkaimē meklē Valsts policijas amatpersonas, taču nav izslēgts, ka viņa pati saviem spēkiem ir izkļuvusi no meža, neziņojot par to ģimenei.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija par Evijas atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, Valsts policija lūdz zvanīt pa tālr. 63604747, 110 vai vērsties tuvākajā Valsts policijas iestādē.

Sieviete ir atradusies! Izdzirdot un ieraugot Nacionālo bruņoto spēku helikopteru, viņa gājusi tā virzienā un iznākusi no meža. Sieviete jūtas novārgusi. Šobrīd tiek gaidīta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ierašanās.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pipars 08.08.2017, 13:55:06

    Otrdien, 8. augustā, ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) helikoptera iesaistīšanu izdevies atrast sievieti, kura svētdienas pēcpusdienā devusies mežā un apmaldījusies.

    Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka 7. augustā, pulksten 18 Valsts policija saņēmusi informāciju, ka 6. augustā ap pulksten 14 Ventspils novada Ances pagastā pie Ruškalnu kapiem 1977. gadā dzimusī Evija Loginova iegājusi mežā ogot un nav atgriezusies.

    Valsts policija sāka sievietes meklēšanu, aicinot iedzīvotājus sniegt informāciju, pieņemot iespēju, ka viņa pati saviem spēkiem izkļuvusi no meža, bet nav par to paziņojusi ģimenei.

    Otrdien sievieti ir izdevies atrast, izmantojot NBS helikopteru. Valsts policijā informē, ka, izdzirdot un ieraugot NBS helikopteru, kundze gājusi tā virzienā un iznākusi no meža.

    Sieviete jūtoties novārgusi, un patlaban tiek gaidīta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: