Pārventa kļuvusi par vienu ēstuvi bagātāka – automazgātuves telpās Kurzemes ielā 57 sākusi darboties kafejnīca Ķezbers.

Tā kā, iebraucot no Rīgas puses, šī ir pirmā kafejnīca Ventspilī, tai nepieciešams īsti ventenisks nosaukums, nolēmuši jaunās ēstuves saimnieki Elita un Edgars Lapiņi, un nodēvējuši to par Ķezberu, kas nozīmē ķiršogu. Kafejnīcā, kas atvērta šai nedēļā starp svētkiem, tiek piedāvāti dažāda veida salāti, otrie ēdieni, deserti un konditorejas izstrādājumi, vairāku veidu kafija. Ir arī dienas piedāvājums – kompleksās pusdienas par Ls 1,65. Tajās ietilpst zupa un otrais ēdiens, kā arī dzēriens. Ziemas sezonā ēstuve atvērta no plkst. 11 līdz 17, bet vasarā, ja vien būs pieprasījums, saimnieki plāno darba laiku pagarināt un galdiņus izvietot arī ārpusē. Lielākais kafejnīcas trumpis būs tas, ka ēdiens vienmēr būs svaigs un garšīgs, sola saimniece Elita Lapiņa. Viņa plāno, ka ar laiku ēstuvē tiks ieviestas, piemēram, zivju dienas. Kafejnīca Ķezbers noteikti būs izdevīga automazgātuves klientiem – kamēr darbinieki spodrinās auto, klientam būs iespēja patīkami un lietderīgi pavadīt laiku, paēdot pusdienas vai iemalkojot tasi kafijas.

Līdz šim Pārventa nav bijusi ēstuvēm bagāta. Tās centrā veiksmīgi darbojas kafejnīca T-33, un ir vēl dažas mazāk zināmas.

Jura Ģiguļa foto

Kamēr automazgātuves darbinieki spodrinās klienta auto, viņš varēs iemalkot tasi kafijas vai tējas vai paēst kārtīgas pusdienas. Piedāvājums ir bagātīgs.             

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: