Laika posmā no šī gada 24.februāra plkst. 6.30 līdz 27.februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma divdesmit divus izsaukumus – trīspadsmit uz ugunsgrēku dzēšanu, astoņus uz glābšanas darbiem, bet viens no izsaukumiem bija maldinājums.

Plkst. 11.35 VUGD saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Ugāli, kur uz autoceļa Ventspils – Rīga bija notikusi četru vieglo automašīnu sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Plkst. 18.16 tika saņemts izsaukums uz Jēkaba ielu Ventspilī, kur dega dārza māja pilnā – 10m2 platībā. Plkst. 18.58 ugunsgrēks likvidēts.

Laika posmā no šī gada 24.februāra plkst. 6.30 līdz 27.februāra plkst. 6.30, VUGD Kurzemes reģiona brigāde saņēma četrus izsaukumus uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu. Platības ziņā lielākais kūlas ugunsgrēks tika reģistrēts sestdien, 25.februārī, Ventspils novada Sārnatē, kur dega pērnā gada zāle četru hektāru platībā. Vēl divi kūlas ugunsgrēki reģistrēti piektdien, 24.februārī, Liepājā un sestdien, 25.februārī, Nīcas novadā.

VUGD atgādina – kūlas dedzināšana ir aizliegta! Pērnās zāles dedzināšana apdraud cilvēku dzīvības, veselības un īpašumus, kā arī nodara būtisku kaitējumu videi!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: