25. februārī ap plkst. 11:40 Ventspils novadā, Ugālē pa Rīgas šoseju virzienā no Rūpnīcas ielas uz Ventspils pusi 1991.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi” un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar priekšā stāvošo transportlīdzekli “Toyota”, “Volkswagen Caddy” un “Opel Vectra”.

Negadījumā cieta 1985.gadā dzimis vīrietis, 1960.gadā dzimusi sieviete un 1998.gadā dzimis vīrietis. Visi cietušie nogādāti medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess. Transportlīdzekļa “Audi” vadītājs atteicās no alkohola ietekmes pārbaudes, par ko vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par atteikšanos no medicīniskās pārbaudes alkohola koncentrācijas noteikšanai, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmes pārbaudes, piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no tūkstoš divsimt līdz tūkstoš četrsimt eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

25.februārī ap plkst. 13:00 Valsts policijā saņemta telefoniska informācija no NMPD, ka Ventspils novadā, Ugāles pagastā pie autoostas 1976.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Volkswagen Touareg” atpakaļgaitā, uzbrauca gājējai, 1948.gadā dzimušai sievietei, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

25.februārī ap plkst. 14:30 Ventspilī, Gāliņciemā garāžu kooperatīvā kāds vīrietis konstatēja, ka viņa automašīnai “Audi” ir nozagts auto magnetofons un aizmugurējie parkošanās sensori. Valsts policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

25.februārī ap plkst. 18:40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspilī, Ventas ielā apgāzusies automašīna “Volkwagen Golf”, kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietušo nav un vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Vīrietim transportlīdzekli vadījis, būdams alkohola reibumā, par ko viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

26.februārī ap plkst. 00:40 Ventspilī, Lielā prospektā 1974.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu “Volkswagen Passat”, būdama 0,69 promiļu reibumā. Sievietei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

26.februārī ap plkst. 19:00 Ventspils novadā, Tārgales pagastā 1965.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mazda”, atrodoties 2,6 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

 

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Ingus Linde 27.02.2017, 16:38:23

    Būtu vismaz bildē ielikuši AUDI bildi nevis BMW.

  • 0
    Opaps 28.02.2017, 11:03:07

    Un arī to smerdeli. Interesanti,kur smerdelis ņems naudu ,lai atlīdzinātu zaudējumus?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: