30.janvārī ap plkst. 14:00 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Vārves pagastā iekļūts angārā un no tur esošā traktora nozagts monitors ar vadības paneli, radot aptuveni 1800 eiro lielu materiālo zaudējumu. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

1.februārī ap plkst. 23:00 Ventspilī, Dzintaru ielā 1985.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi”, būdams 0,25 promiļu reibumā. Vīrietis vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

3.februārī ap plkst. 08:30 konstatēts, ka Ventspilī, Saules ielā pie garāžām novietotai automašīnai “Volkswagen” izņemti priekšējie lukturi un akumulators, radot 260 eiro lielu materiālo zaudējumu. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

3.februārī ap plkst. 15:30 Ventspilī, Tārgales ielā pašvaldības policijas darbinieki apturēja transportlīdzekli “Audi”, kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis, būdams 2,49 promiļu reibumā. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

6.februārī ap plkst. 02:00 Ventspilī, Pētera ielā Ventspils pašvaldības policijas darbinieki konstatēja degvielas noliešanas faktu no automašīnas “Volkswagen Caravelle”. Turpat netālu tika aizturētas iespējamās vainīgās personas – 1967. un 1973.gadā dzimuši vīrieši. Valsts policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.


6.februārī ap plkst. 07:45 Ventspilī, Sarkanmuižas dambī 1963.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Škoda”, mainot braukšanas joslu, izdarīja uzbraukumu automašīnai “Peugeot”, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Šajā ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: