Ventspils pilsētas pašvaldība organizē fotokonkursu “Mazais ventspinieks”, kurā aicina piedalīties Ventspils ģimenes ar bērniņiem vecumā līdz trīs gadiem, iesūtot mazo ventspilnieku bildes atbilstoši tēmai. Šī mēneša tēma ir - “Mazais ventspilnieks Lemberga hūtē”

Fotokonkurss tiek organizēts pašvaldības realizētās programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros.

Fotokonkursa norise paredzēta līdz šī gada decembrim, un šajā laika posmā, sākot no 11. februāra katru mēnesi Ventspils portālā www.ventspils.lv sadaļā „Mazulim draudzīga pilsēta” tiks ievietota viena tēma, atbilstoši kurai būs iespēja iesūtīt savu mazo ķiparu fotogrāfijas un piedalīties fotokonkursā. Apkopojot un izvērtējot iesūtīto fotogrāfiju atbilstību noteiktai tēmai, oriģinalitāti un fotogrāfijas kvalitāti, katru mēnesi, tiks noteikts uzvarētājs, kurš balvā saņems ģimenes foto sesiju Ventspilī un Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumu ģimenei.

Iepazīties ar fotokonkursa nolikumu var portālā www.ventspils.lv.

Atbilstoši šī mēneša tēmai “Mazais ventspilnieks Lemberga hūtē” aicinām ventspilnieku ģimenes iesaistīties un laika posmā no 11. – 26. februārim un iesūtīt fotogrāfijas uz e-pasta adresi - mazulis@ventspils.lv. Konkursa darbi tiks atlasīti un vērtēti nākamo divu nedēļu laikā pēc konkursa darbu iesniegšanas termiņa beigām.

No pagājušā gada jūnija pašvaldība aktīvi realizē programmu “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta”, kuras ietvaros veiktie uzlabojumi ir pamanāmi daudzās jomās visā pilsētā. Pielāgota pilsētas infrastruktūra ģimeņu ar bērnu ratiņiem vajadzībām, darbam Ventspilī piesaistīti bērnu ārsti speciālisti – alergologs, alergologs – pulmanologs, ķirurgs, atvērtas papildus grupiņas trijos pilsētas bērnudārzos un ir paaugstināts ar bērniņa piedzimšanas pabalsts. Vairāk informācija par programmas padarītajiem un plānotajiem darbiem un aktualitātēm pieejama Ventspils portālā www.ventspils.lv sadaļā “Mazulim draudzīga pilsēta”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: