Gluži tāpat kā pagājušajā sezonā Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā FK Ventspils tiksies ar FK Liepājā, turklāt arī šoreiz spēle notiks Ventspilī.

Pēc vēl pagājušajā gadā notikušajām pirmo posmu un astotdaļfināla spēlēm ceturtdaļfinālam kvalificējušās visas astoņas komandas, kas pērn startēja SynotTip Virslīgas čempionātā - FK Spartaks Jūrmala, FK Jelgava, FK Ventspils, FK Liepāja, Riga FC, RFS, FK Metta/Latvijas Universitāte un BFC Daugavpils. Trešdien notika ceturtdaļfināla pāru izloze, kas saveda kopā ne vien abus Kurzemes klubus, bet arī pašreizējo čempionu Spartaku un kausa īpašnieci Jelgavu, kā arī Riga FC ar BFC Daugavpils un RFS ar Metta/LU.

Pusfinālā, kura uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, kāds no kurzemniekiem tiksies ar kādu no trofeju īpašniekiem, bet otrs pusfināla pāris noskaidrosies Rīgas duelī un rīdzinieku mačā ar daugavpiliešiem. Ceturtdaļfināls tiks aizvadīts 8. un 9. aprīlī.

Kā zināms, nesen ieviestas izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas no 2017. gadu paredz turnīru izspēlēt vienā kalendārajā gadā. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiks izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Vispirms maijā noslēgsies 2016./2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, savukārt jūnijā sāksies 2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, kas noslēgsies ar finālu oktobra izskaņā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    ozols 02.02.2017, 09:56:34

    Nu kurzemes derbijs ir jāredz :)

  • 0
    keda 02.02.2017, 11:24:28

    Pagājušajā gadā Dobriks teica,ka kauss īpaši neuztrauc, jo jau bija tikuši Eirokausos, bet šogad Pertija samotivēs tā, ka Katoļa ielas stadionā tās gumijas lidos bākas augstumos :D Vai arī galvenais laukums tiks uzraksts... Būs kauja.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: