Ventspils pašvaldības policijas patruļekipāža, braucot pa Bangu ielu Staldzenē, ievēroja, ka divi jauni cilvēki nes ceļa zīmi ar uzrakstu Ventspils.

Pusaudži apgalvoja, ka ceļa zīmi atraduši mētājamies zemē. Ticot uz vārda, policisti paņēmuši zīmi un aizveduši uz iecirkni. Nav pagājušas ne divas stundas, kad dežūrdaļa saņēmusi ziņojumu par to, ka kaut kādi jauni cilvēki demolē Staldzenē autobusu pieturu un lauž blakus uzstādīto ceļa zīmi. Nekavējoties aizbraukuši uz notikuma vietu, kārtībsargi ieraudzījuši strādājam satiktos jaunos cilvēkus. Par pilsētas infrastruktūras bojāšanu pusaudžiem nāksies atbildēt, bet materiālos zaudējumus aprēķinās Komunālā pārvalde. Taisnība, pierādīt, kā viņu rokās nokļuvusi zīme Ventspils, nav iespējams, bet paši pusaudži savu vainu noliedz. Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Arājs pateicas vērīgajiem iedzīvotājiem, kas ziņo par likumpārkāpumiem. «Par šo izklaidi nāksies maksāt, un to, visdrīzāk, darīs likumpārkāpēju vecāki, jo bērni ir nepilngadīgi,» pastāstīja Arājs.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    bannazy 17.06.2016, 20:06:39

    Менты козлы!!!!

  • -2
    Dren 18.06.2016, 23:18:11

    Сам ты козёл, они выполняют свою работу и обеспечивают порядок!!!

  • -1
    Diāna Kalniņa 23.06.2016, 18:12:55

    Jaunieši noteikti bija slāvu tautas pārstāvji ! Tādus sist ar pātagu un lai ar lupatiņu notīra visas ventspils ceļazīmes .

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: