Šonedēļ panākumiem vainagojies ilgstošs izmeklēšanas darbs saistībā ar nelegālu narkotisko vielu apriti – Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes (VP KRP) Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā darbinieki tikuši uz pēdām divām personām, kas nodarbojušās ar narkotisko vielu izplatīšanu un glabāšanu.

Veiksmīgas operācijas rezultātā aizturēti divi vīrieši - tēvs un dēls. Aizdomās turētā statuss piemērots 1960. gadā dzimušajam vīrietim, savukārt viņa 1986. gadā dzimušais dēls jau iepriekš ir sēdies uz apsūdzēto sola saistībā ar līdzīgu noziedzīgu nodarījumu pastrādāšanu.

Sankcionētas kratīšanas laikā kādā no personu dzīvesvietām tika atrasts 41 iepakojums ar baltu pulverveida vielu, kas, iespējams, satur heroīnu, kā arī 9 iepakojumi ar zaļganbrūnas krāsas augu maisījumu, kura sastāvā, iespējams, ir marihuāna. Kratīšanā piedalījās arī VP KRP Ventspils iecirkņa darbinieki, kā arī Ventspilī dislocētie Satiksmes uzraudzības rotas (CP) darbinieki un Valsts ieņēmumu dienesta kinologs ar suni.

 

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros turpinās izmeklēšana, izņemtajām vielām ir nozīmēta ekspertīze.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: