Policijā uzsākts kriminālprocess par nelikumīgām darbībām ar cita cilvēka bankas karti, bet vakar kādā veikalā vīrietim no bikšu aizmugurējās kabatas nozagta bankas elektronisko maksājumu karte, internetbankas koda karte, nauda un pase.

Laika posmā no 10. decembra līdz 11. februārim, izmantojot internetbanku, pastrādātas nelikumīgas darbības – veikti naudas pārskaitījumi un ņemti kredīti no cita cilvēka konta. Nelikumīgi veiktas finanšu operācijas 820 latu vērtībā. Saistībā ar notikušo tiek pārbaudīts kāds vīrietis un policijā uzsākts kriminālprocess.

Policija atgādina, ka iedzīvotājiem ir jābūt uzmanīgiem un jāsargā no svešām acīm pieejas kodi un paroles internetbankas lietošanai. Šādi gadījumi, kad, izmantojot citas personas kontu un personas datus, tiek veikti naudas pārskaitījumi un formēti kredīti, policijas redzeslokā pēdējā laikā nonāk aizvien biežāk.

Arī vakar laika posmā no 18.00 līdz 18.20 Lielajā prospektā tirdzniecības centrā iesniedzējam no bikšu aizmugurējās kabatas nozagta pase, bankas elektronisko maksājumu karte un internetbankas kodu karte, kā arī nauda. Arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: