Sporta skolas Spars ložu šaušanas nodaļas audzēkņiem kārtējo reizi izdevies no sacensībām pārvest ne vien godalgas, bet arī jaunas sporta klases, turklāt šajā rādītāja jaunās ventspilnieces jau apsteigušas puišus.

12 ventspilnieki piedalījās Tukuma atklātajā čempionātā šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem, tiekot gan pie medaļām, gan jaunām sporta klasēm. Jaunākajā grupā savu reģiona līdera statusu vēlreiz pārliecinoši apliecināja Georgs Dogadovs, izcīnot pirmo vietu. Šoreiz arī trešais pjedestāla pakāpiens pienācās Spara pārstāvim – mazā bronza tika Ralfam Andersonam.

Bronzas medaļu jauniešu konkurencē sarūpēja arī Sabīne Dzirkale (foto), kurai tās bija tikai otrā sacensības. Jau rakstījām, ka pirmajos mačos Sabīne prata izpildīt 3. sporta klases normatīvu, bet interesanti, ka Tukumā viņai izdevās sasniegt identisku rezultātu, par trim punktiem atpaliekot no 2. klases.

Tomēr arī šoreiz ventspilniekiem izdevās izpildīt normatīvus. Marta Sevastjanova uzrādīja rezultātu, kas atbilda otrās sporta klases iegūšanai, bet Kecija Fībiga izpildīja 3. sporta klases normatīvu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: