28. aprīlī plkst. 16.00 Ventspils muzeja Amatu mājā Mākslas dienas ‘2012 ienāk ar pavasarīgu noskaņu un tērpu mākslinieces Šeilas modes pēcpusdienu.

Šeilas Brīnišķīgo Tērpu darbnīca atvērta jau kopš 1997. gada, un modes māksliniece pazīstama ar savu radošo atraisītību un plašo darbības amplitūdu. Šeila ir piedalījusies vairākos modes un dizaina projektos un viens no lielākiem viņas panākumiem ir balva Zelta Adata – Baltijas Modes festivālā Mode. Māksla. Mūzika. Līdztekus pret-a-porter - ikdienai piemērotiem apģērbiem un kolekcijām modes skatēm, Šeilai bijusi iespēja veidot tērpus gan deju iestudējumiem, gan izrādēm operā, kā arī izstrādāt tērpus mūziķiem (pazīstamākie - Modern Talking un Vācijas Eirovīzijas projekts), vairākiem koriem, kā arī reklāmas projektiem un veidot televīzijas raidījumu stilu.

Sestdien Amatu mājā pavasara gaisotnē tiks aprunāta un apskatīta pati Mode. Būs iespēja uzzināt par jaunākajām modes tendencēm, gūt ieskatu pēdējās modes skatēs, kā arī klātienē pavērot varbūt mazliet netradicionālu modes skati. Modes māksliniece Šeila sadarbojas ar rotkali Andreju Romaņenko un modes pēcpusdienu greznos arī neliela A. Romaņenko rotu izstāde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: