Valsts policija aicina iedzīvotājus vērīgi izturēties pret savu īpašumu un neatstāt vērtīgas lietas viegli pieejamās vietās, īpaši uzmanību pievēršot māju pagalmos, laukos, un mežos atstātajai tehnikai, transporta līdzekļiem un instrumentiem.

Izvērtējot Valsts policijā Kurzemes reģionā reģistrētos notikumus pēdējo nedēļu laikā, var secināt, ka arvien biežāk tiek pastrādātas zādzības, kurās figurē lauksaimniecības tehnika, iekārtas, dažādi instrumenti. Aktuāla kļuvusi arī degvielas piesavināšanās no degvielas tvertnēm.

 

Lai aiztaupītu sev šādus nepatīkamus pārsteigumus, visi zemnieki, lauksaimnieki un mežstrādnieki tiek aicināti rūpēties par savu īpašumu - lauksaimniecības tehniku labāk ir turēt iespējami tuvāk mājām, lieliski, ja tuvumā ir suns. Jāatceras, ka vārtiem, garāžām un angāriem, kur tiek glabāti darbarīki un tehnika, noteikti jābūt aizslēgtiem.

 

Iestājoties pavasarim, kad pavasara dārza darbi rit pilnā sparā un kad putnu čalas un siltā saulīte mudina uz vieglprātību, atcerēsimies, ka katrs pats lielā mērā esam savas laimes kalējs jeb atbildīgs par savām mantām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: