Laika posmā no 25. marta līdz 1. aprīlim garnadži paviesojušies gan pilsētā, gan novadā. Nozagtas dažādas mantas – velosipēds, planšetdators, žogs, kā arī citas lietas.

25. martā konstatēts, ka Lielajā prospektā no slēdzamas kāpņu telpas nozagts šosejas velosipēds. Nodarītie zaudējumi 80 latu. Uzsākts kriminālprocess.

Bet piecas dienas vēlāk, 30. martā, tika konstatēts, ka kādā iestādē no aizslēgtas telpas nozagts planšetdators baltā un pelēkā krāsā. Materiālais zaudējums 500 lati. Uzsākts kriminālprocess.

30. martā Kuldīgas ielā kādā veikalā pagaidām nenoskaidrota persona nozaga divus 500 g iepakojumus kafiju, nodarot materiālo zaudējumu Ls 10 apmērā. Tajā pašā veikalā 26. martā kāds 25 gadus vecs vīrietis nozaga četrus maltās kafijas iepakojumus un vienu iepakojumu ar kausēto sieru, nodarot materiālo zaudējumu Ls 13 apmērā.

Savukārt 31. martā Popes pagasta centrā konstatēts, ka aiz pagasta pārvaldes ēkas pie stadiona naktī no 30. līdz 31. martam nozagts žoga metāla pinums - 25 loksnes ar kopējo garumu 65 m. Materiālais zaudējums tiek noskaidrots. Uzsākts kriminālprocess.

Bet laika posmā no 31. marta līdz 1. aprīlim Saules ielā, no automašīnas Opel-Astra Caravan, sabojājot automašīnas slēdzeni, nozagts audio-video aparāts. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: