Priekšpēdējo maču LBL regulārajā sezonā piektdien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā tiksies ar "Turības" komandu. Savukārt studenti ar šo maču noslēgs sezonu.

"Turības" basketbolisti jau zaudējuši cerības iekļūt izslēgšanas mačos, un ticamākais komanda bez lielām raizēm nosargās arī septīto vietu regulārās sezonas tabulā. Par vienu panākumu mazāk šobrīd ir jūrmalniekiem, bet viņiem vēl jāizspēlē divi mači. Tiesa, lai apsteigtu Arņa Vecvagara trenētos studentus, uzvarēt vajadzēs abos, kas varētu būt visai nesasniedzams mērķis – vispirms savās mājās jāspēlē ar "Valmieru", bet sezonu jānoslēdz ar maču Gulbenē pret "VEF". 

Ventspilniekiem bez šī mača atlikusi vēl cīņa ar "Liepājas lauvām" viesos, kas tīri teorētiski var ietekmēt komandu izvietojumu turnīra tabulā. Tā kā gluži bez intrigas LBL regulārās sezonas noslēgums nebūs vis, taču, lai tabulā tiešām kas mainītos, nepieciešama arī pareiza visu notikumu sakrišana – piemēram, "VEF" zaudējums kādā no atlikušajām spēlēm.

Tomēr arī neskatoties turnīra tabulā skaidrs, ka BK "Ventspils" spēlē ar studentiem ir svarīga. Galu galā, komanda šobrīd piedzīvo garāko neveiksmju sēriju sezonā – zaudēti jau trīs mači pēc kārtas –, tā kā nepieciešams reabilitēties ne tikai līdzjutēju, bet arī treneru un pašiem savās acīs. Turklāt dzimšanas dienu šodien svin ventspilnieku centrs Mārtiņš Meiers (hip-hip-urā!), tā kā skaista dāvana (lasi – pārliecinoša uzvara) kā reiz būtu laikā.

Protams, maz ticams, ka "Turība" būs ieradusies ar dāvanām Mārtiņam un visiem citiem ventspilniekiem un ļaus sevi apspēlēt. Lai gan lielas sensācijas šajā sezonā komanda nav sarūpējusi, tai bijis pa spēkam pieveikt, piemēram, Valmieru. Tā kā bez nopietnas attieksmes šos sāncenšus nepieveikt arī LBL vicelīderiem, bet tas savukārt nozīmē, ka pilnīgi droši varam cerēt uz labu basketbolu.

Mača sākums kā jau Ventspilī ierasts – pulksten 19.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: