Teātra namā Jūras vārtos norisinājās Ventspils Augstskolas galvenais pasākums - Gada balva 2011. Pasākumā piedalījās studenti, pasniedzēji, augstskolas personāls, absolventi un Ventspils domes pārstāvji. To burvīgi vadīja - Elvijs Ikše un Undīne Šulca. 

Apskati foto!

Pasākumu atklāja augstskolas grupa „The Seventh Floor”, bet tad uz skatuves ar atklāšanas runu tika aicināts rektors Jānis Eglītis, kurš savā runā apbrīnoja pasākuma eleganci. Pēc Ventspils Augstskolas ansambļa uzstāšanas tika parādīti video ar „Gada Pirmkursnieks” nominantiem un Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāns pasniedza balvu savas fakultātes studentam – Rihardam Saksonam. 


Uz skatuves tika aicināti VeA Teātra sporta pārstāvji, kuri ar saviem priekšnesumiem lika gardi pasmieties visai zālei. Pēc video noskatīšanas ar „Students-Humors” nominantiem VeA Teātra sporta pārstāve Anete Gubānova pasniedza balvu Ģirtam Šatatam. 

Jaunizveidota augstskolas deju grupa „Red Lips Inc.” priecēja visus ar brīnišķīgu priekšnesumu, un pēc video noskatīšanas tika noskaidrots „Gada Pasākums” – Gada balva un Ziemassvētku balle. 

Ar iepazīšanas šova priekšnesumu uz skatuves uzstājas VeA Teātra sporta pārstāvji un pēc vārdiem „rūgts”, noskatoties video, uzzinājām, ka „Gada Ķeza” ir „Durvju slēgšana ciet 24:00 un neskaidrības ar zvana pogu”. 

Lai mācītu citus, pašam arī ir jābūt talantīgam, tādēļ ar deju uzstājās „Lady’s style” vadītāja Ieva Ločmele. Noskatoties video ar „Gada Students” nominantiem uz skatuves aicināja Baibu Vanagu – Gada Studenti 2010, kura pasniedza balvu un ceļojumu no „Tallink” 4 personām Irinai Magurovai. 

Tika pasniegta arī saucamā „Erasmus balva” Alisei Glošo, jo viņa, būdama apmaiņas studente no Francijas, tika izvirzīta nominācijai „Gada Pirmkursnieks”.

Ar dziesmu „Reiz Ziemassvētkos” uzstājās Tija, Inga, Līva, kā arī Ģirts un Jēkabs. Ventspils Augstskolas rektors pateicības vārdus par atbalstu teica „Gada Labvēlim”, par kuru šogad tika atzīta Ventspils pilsētas dome.

Uz skatuves ar savu priekšnesumu uzstājās: pie klavierēm - Tija, alts - Una, čells - Juris, dejoja - Anda, Uldis un mazā sniegpārsliņa Elīza, kurai vēlētos pateikties arī par palīdzību aploksņu pienešanā. Un tas brīdis bija klāt, balvu nominācijā „Gada Pasniedzējs” un ceļojumu no „Tallink” 4 personām Jeļenai Mihailovai pasniedza Aivara Lemberga kungs. Diemžēl Jeļena Mihailova nevarēja ierasties, bet balvas tiks nodotas viņas rokās. 

Pateicību par ieguldījumu Ventspils Augstskolā un studentu izglītošanā ieguva arī vairakkārt nominēta Diāna Pavlovska. 

Gada balva 2011 noslēdzās ar „The Seventh Floor” dziesmu „High Heels”. Bet vakars turpinājās Sporta namā „Centrs”, kur notika Ziemassvētku balle kopā ar grupu „Lustīgais Blumīzers”. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: