Atvērto durvju diena Ventspils tehnikumā jau piektdien, 12. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 14.00. Zināšanu un profesiju māja ver savas durvis, lai ikvienam būtu iespēja iepazīt 2024./2025. mācību gadā plānotās profesionālās izglītības programmas, aplūkot mūsdienīgās telpas, darbnīcas, uzzināt par prakses un Erasmus+ mobilitātes iespējām, kā arī apskatīt dienesta viesnīcu.

Šogad Ventspils tehnikuma 13 apgūstamās profesijas būs iespējams iepazīt aizraujošās darbnīcās, kurās norisināsies dažādi radošie pasākumi ar iespēju izmēģināt kādu no profesijas svarīgākajām iemaņām, tāpat varēs vērot aizraujošus paraugdemonstrējumus un demonstrēt savas prasmes, kā arī aktīvi iesaistīties dažādās ar profesiju saistītās aktivitātēs.

Tāpat ikvienam būs iespēja iepazīties ar pedagogiem un uzzināt visu par un ap profesiju, kā arī uzdot visus interesējošos jautājumus. Ikvienam būs iespēja izmēģināt un iejusties izvēlētājā profesijā, kā arī iepazīt mācību vidi un sajust skolas atmosfēru.

Visiem interesentiem būs iespēja arī doties ekskursijā pa Ventspils tehnikumu, kurā varēs iepazīt mācību telpas, apskatīt dienesta viesnīcu un uzdot interesējošos jautājumus. Atvērto durvju dienu laikā būs iespēja satikt arī Ventspils tehnikuma pašpārvaldes jauniešus, lai uzzinātu par interešu izglītības iespējām un aktivitātēm, kas notiek ārpus stundām un skolas dzīvi kopumā.

Efektīvākai apmeklējuma nodrošināšanai, lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot aptaujas anketu.

Individuālā pieteikšanās anketa pieejama ŠEIT!

Pieteikšanās anketa skolām pieejama ŠEIT!

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: aktuali@ventspilstehnikums.lv vai rakstiet mums ziņu sociālo mediju kontos Facebook un Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (10)

  • -1
    Gārfilds Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    Nekas tajā skolā nav mainījies. Apmācība uz duj, duj. Beigās diploms kabatā, bet jaunais speciālists neprot nomizot rāceni, ne mājās vectēvam pārvilkt vadus dāčā.

  • -8
    Kristiāna Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    Nu zini, kartupeli nomizot jau būtu jāiemāca vecākiem, ja vecāki to nav pratuši, skola visas kļūdas neizlabos.. Par elektrību - esmu vairāk nekā droša, ka pavāriem nemāca elektrību pārvilkt, un to no viņiem arī nevajadzētu sagaidīt, tādēļ arī vajag iet un iepazīt profesijas , lai saprastu, ko tajās māca, ko iemācīsies un par ko varēs strādāt, lai nesanāk kā Tev, ka aizej mācīties par pavāru, nemākot kartupeli nomizot, un beigu galā vectēvam arī vadus nemāki pārvilkt. profesijas izvēle jau tomēr tāds nopietns lēmums.

  • -1
    edmundos Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    Tev daunei viss ir jāiztulko! Ja nesaproti tekstu, tad nepiedalies diskusijā.
    Iztulkoju speciāli Tev aita(kristiāna). Skolā ar dažādiem profiliem. Pavāriem ir problēmas ar elementārām lietām un arī elektriķu profilam nav prasmes ar elementārām lietām(vadu vilkšana).
    Par prasmēm nestrīdēšos, nav bijusi saskarsme.
    Nevaru uz šīs aitas stulbumu vienkārši noskatīties, tādu stulbumu dzīvē nēesmu redzējis, un to vēlmi visur iebāzt savu degunu. Ja tas ir kāds domes darbinieks, tad nav brīnums, kur esam.

  • -1
    Gārfilds Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    "Nu zini, kartupeli nomizot jau būtu jāiemāca vecākiem, ja vecāki to nav pratuši, skola visas kļūdas neizlabos.." nu ja, frāķos jau ar to nemāca, kaut mācoties profesijā, tas būtu jaapgūst.

  • -1
    Gārfilds Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    Tu vari izteikt savas fantāzijas kaut kur citur. Visiem ir vienaldzīgi domes viltus profila viedokļi.

  • -1
    Gārfilds Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

    Edmundos - baumo, ka tas ir netalantīgais sportacents.com futbola komentētājs.

  • -1
    edmundos Pirms 1 mēnesi

    To var just, ka cilvēks ir ar verbālās caurejas simptomiem. Un starp spēles periodos rodas aizcietējumi, tad mēģina šeit forumā izpausties.

  • 0
    Janis Zvejnieks Pirms 1 mēnesi

    Naf nekad vain frakiem,lai jus zinat.Galvenais I,ka vidsskol pabeidzs,lampocks samainit,skapi ar mirongalv negrabstities ja rigtig nezin,kartupel nomizot un omlet uztaisit ir iemacits :)))))parejo viss darbvieta vecie buk iemacis :)))))Tád i mán dzivs pieredz,ka fráks beigusam padomj gados.Fein laik bij,fein ucuk un fein specialitats meistar.Ka ari draudzig daudznaciolitats cilvek.

  • 0
    Janis Zvejnieks Pirms 1 mēnesi

    Bij fein.Pirma kursa iemacij,ka no dzelzs gabal ar zág un víl var uztaisit ámur un lampock ar sledz savienot.Otra kursa prakse VN, kur labak darb laika izguleties,lai naf nogurs un var tuset vakara.Tresa kurss prakse kalij parka,kast a lampockam v zubi un vperjod pa konveijer linij mainit nedegosas. :))))))Tas man nav maisijs pec tam,kad jaunibs diens dullums bij noskrejs :))))daudzas majas un dzivoklos parvilkt elektrib,lai cilvek nezelotos vel lidz so balt dien.20gad atpakal,Landor,Landors virtuv uz Kuldigs iel,Bullits tas ar i mans, dvojecnik maksls dárbs :)))))))

  • 0
    Vadims Kevrelis Pirms 4 nedēļām, 1 dienas

    Tad kad es mācijes profene laik bij cepur nost, bet kaut ko jau tā profen iemācij ar ,dzert, neiet uz stundam, diskoteks tai laike sit augst viln un gribej atpustes.Bet pa lielam mactes sāk tikai treša kurse,paveicas ar skolotajem kūr mācēj aizraut.Praks laike piekomandej pie pilsēts labākes brigāds kur vaijdzej jaune RAF rajons uzbūvētas mājes līmet tapet un krāset fasēd,pusdiens laike gāj uz vans istab vanna atlaistes un vakare pēc dārb bij žirgts un iet tuset.Vēl jāpiemin ka brigād vienmer dabūj biļets uz kād lāb koncert vai teātr tais laikes.Šad tad kad vaijdzej profen pārstavet sport mačes tad eksāmens mane viete kārtoj fizkultur skolotejs.Bet kaut ko jau iemācijes ir nu vismaz tapet uzlīmet uz sien un daudz ko cit ar.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: