Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu pieteikties tiešsaistes mācībām “3D modelēšana: SketchUp for Web”, kur gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbībās tiks apgūti 3D modelēšanas pamati - atbilstošu rīku, darbību un tekstūru izmantošana, lai varētu patstāvīgi un efektīvi izveidot 3D modeļus un sagatavot tos drukai.

3D modelēšana nav tikai rīks savu ideju un projektu plānu atspoguļošanai, tā ir iespēja iegūt skaidru priekšstatu par projekta rezultātu dzīvē, novēršot iespējamās nesakritības starp sākotnējiem plāniem un gaidāmo rezultātu.

Apmācības norisināsies tiešsaistes platformā Zoom no 15. janvāra līdz 21. februārim katru pirmdienu un trešdienu plkst. 17.30 – 19.00. Pieteikties iespējams līdz 9. janvārim, aizpildot anketu: www.adre.se/pieteikties3dkursiem.

Kursu mācību programma:

  • SketchUp for Web darba vide;

  • 3D projekta iestatījumi;

  • 2D formu veidošanas rīki, iespējas, transformēšana un kopēšana;

  • 3D objektu veidošana, izmantojot rīku Push/Pull;

  • šķēluma un apvienojuma izmantošana modelēšanā;

  • 3D objektu veidošana, izmantojot rīku Follow Me;

  • Tekstūru izmantošana 3D modeļiem;

  • 3D modeļa sagatavošana drukai.

Noslēdzot kursu, dalībnieki patstāvīgi spēs izmantot SketchUp for Web rīkus un komandas, projektam piemērotākos 3D modelēšanas paņēmienus, kā arī pratīs izveidot 3D projektus.

Lai piedalītos nodarbībās, nepieciešams dators (vēlams 2 ekrāni ērtākam darbam), interneta pieslēgums, pieeja Zoom platformai. Nodarbības vadīs Ilva Magazeina. Dalības maksa par kursiem 73,62 EUR. Apmācību noslēgumā dalībnieki saņems Ventspils Digitālā centra sertifikātu.

Ja kursa dalībniekam nebūs iespēja pievienoties kādai no tiešsaistes nodarbībām, tad nodarbības ierakstus un mācību materiālus būs iespēja apskatīt Ventspils Digitālā centra mācību platformā, kur tie būs pieejami 6 mēnešus, lai dalībnieki jebkurā laikā varētu atsvaidzināt zināšanas par apgūto.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: