Ventspils Digitālais centrs uzsāk jaunu rubriku “Digitālās tehnoloģijas un rīki visās dzīves sfērās un profesijās” ar mērķi parādīt, ka dažādas tehnoloģijas, digitālie rīki, aplikācijas, vietnes un lietotnes var būt ļoti noderīgas un liels atbalsts, veicot darba pienākumus, kā arī plānojot ikdienas un sporta aktivitātes.

Pirmajā Instagram live sarunā ar savu pieredzi un ieteikumiem dažādu lietotņu izmantošanā dalīsies svarcēlājs Artūrs Plēsnieks.

Saruna ar ventspilnieku, sportistu un olimpiskās medaļas ieguvēju Artūru Plēsnieku notiks 29. jūnijā plkst. 18:15 Ventspils Digitālā centra Instagram kontā https://www.instagram.com/vdcentrs tiešraidē (live). Artūrs pastāstīs, kādas aplikācijas un vietnes viņš ikdienā izmanto sportojot, komunicējot un ceļojot. Informācija būs noderīga arī jaunajiem sportistiem un viņu vecākiem.

Piedalīties Instagram live sarunā aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iegūt vērtīgus ieteikumus par dažādu aplikāciju un lietotņu izmantošanu un lietderīgumu ikdienas gaitās. Pasākums ir bezmaksas, interesentiem 29. jūnijā plkst. 18:15 jādodas uz Ventspils Digitālā centra Instagram kontu @vdcentrs un jāgaida tiešraides sākums, kas parādīsies stāstu (story) sadaļā ar ikoniņu “live”. Reģistrācija pasākumam nav nepieciešama, bet ikviens aicināts aizpildīt pieteikuma anketu www.adre.se/pieteiktieslive, lai tuvojoties pasākuma norises dienai saņemtu atgādinājumu.

Jaunā Ventspils Digitālā centra rubrika “Digitālās tehnoloģijas un rīki visās sfērās un profesijās” norisināsies katru mēnesi iestādes Instagram kontā, piesaistot visdažādāko profesiju un hobiju pārstāvjus, kas pastāstīs ikvienam Latvijas iedzīvotājam par to, cik plašas un daudzveidīgas var būt tehnoloģiju un aplikāciju sniegtās iespējas.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: