Malaizijā notika FIBA (Starptautiskās Basketbola federācijas) 3x3 basketbola Pasaules ''Challenger'' tūres posms, kurā pirmo vietu izcīnīja Ventspils Olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis kopā ar Ķīnas ''Beijing'' komandu.

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Nauris Miezis pārstāv Ķīnas vienību ''Beijing'', kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnās ''Challenger'' un ''Quest'' turnīros.

Komanda ''Beijing'' turnīrā bija izlikta ar pirmo numuru un spēlēja A apakšgrupā kopā ar Filipīnu komandu ''Pasig'' un Polijas komandu ''Lublin''. ''Beijing'' komanda apakšgrupas pirmajā spēlē ar 21:19 pārspēja Filipīnu komandu ''Pasig'' un otrajā ar rezultātu 22:11 uzvarēja Polijas komandu ''Lublin''. Ceturtdaļfinālā ar 21:16 uzvarēja ''Kauņas VDU'' vienību no Lietuvas, bet pusfinālā ar 21:15 – ''Diseldorfas LSDY'' no Vācijas, bet finālā ar 21:18 tika pieveikta Ķīnas komanda ''Futian''. Lasmanis finālā guva astoņus punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Uzvarētāju komanda ieguva ceļazīmi piedalīties Makao ''Masters'' turnīrā, kas norisināsies no 8. līdz 9. jūlijam Ķīnas pilsētā Makao.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: