Kopumā ieguldot vairāk kā 54 tūkstošus eiro, Ventspils Mūzikas vidusskola būtiski uzlabojusi materiāltehnisko resursu stāvokli.

Iegādāti planšetdatori un pārnēsājami skaņas ierakstu komplekti, kuri nodrošina optimālus mācību apstākļus attālinātām mācībām. Ar planšetdatoriem aprīkotas trīs mūzikas teorijas un vēstures klases, iegādāti jauni koka un metāla pūšaminstrumenti, divi pianīni, divas pārvietojamas interaktīvās tāfeles. Būtiski papildināts skatuves gaismu iekārtu klāsts izglītības programmas “Mūzika” vajadzībām.

Šo ieguldījumu rezultātā Ventspils Mūzikas vidusskolā tiek nodrošināts kvalitatīvs mācību process 108 profesionālās un 380 profesionālās ievirzes izglītības audzēkņiem, tiek nodrošināts attālinātais mācību process pandēmijas ierobežojumu laikā, nodrošināta kvalitatīvāka skolas kā Ziemeļkurzemes metodiskā centra darbība.

Nauda šim vajadzībām piesaistīta no skolas pamatbudžeta, Kultūras ministrijas finansētas programmas kultūrizglītības mācību līdzekļu iegādei un Valsts Kultūrkapitāla fonda finansējuma.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    reku 27.01.2022, 19:49:27

    Nu prieks lasīt!
    Patīkami,ka nav ierastās lembergistu lielīšanās,ka,raug,bez pašvaldības atbalsta nekās nenotiek.

  • -5
    i 28.01.2022, 06:45:05

    Jā, "prieks"... Atkal bija iespēja kādam nofenderēt naudiņu savai kabatai. Tikai nesakiet, ka tā nav :-)

  • -2
    Marta P 28.01.2022, 14:23:14

    What!? Kas tieši no tā, kas iegādāts nav nepieciešams mūzikas skolas audzēkņiem vai pedagogiem, lai nodrošinātu kvalitatīvas stundas?

  • -1
    Aldars Šagžijevs 28.01.2022, 09:30:49

    Ventspils Mūzikas vidusskolas vārdā atbildu Joker - nē, tā nav.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: