Ventspils Augstskola (VeA) 10. jūnijā plkst. 18 aicina visus interesentus uz tiešsaistes maģistra studiju programmu informatīvo vakaru. Interesentiem būs iespēja tiešsaistē satikt maģistra studiju programmu direktorus, docētājus un studentus, uzzināt par uzņemšanas procesu, pētniecības iespējām augstskolā un profesionālo izaugsmi pēc studijām, kā arī uzdot jautājumus.

VeA Ekonomikas un pārvaldības, Tulkošanas studiju un Informācijas tehnoloģiju fakultātes moderni aprīkotā studiju vidē un pieredzējušu docētāju vadībā piedāvā piecas maģistra studiju programmas. Ekonomikas un pārvaldības fakultātē iespējams apgūt profesionālo maģistra studiju porgrammu ''Uzņēmējdarbības vadība'', kā arī studēt dubultā diploma maģistra studiju programmā ''Starptautiskais bizness un eksporta menedžmets'', kur iespējams iegūt gan VeA, gan Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes diplomu. Tulkošanas studiju fakultāte piedāvā apgūt divas maģistra studiju programmas - ''Valodas un kultūrvide'' un ''Lietišķo tekstu tulkošana''. Šobrīd notiek maģistra studiju programmas ''Valodas un kultūrvide'' pārveides process, tādējādi plānots, ka jaunajā studiju gadā programma būs pārdēvēta par ''Stratēģisko starkultūru komunikāciju'' un absolventiem tiks piešķirts profesionālais maģistra grāds starpkultūru komunikācijā un kavlifikācija - stratēģiskās komunikācijas vadītājs. Informācijas tehnoloģiju fakultāte īsteno darba tirgū pieprasītu maģistra studiju programmu ''Datorzinātnes''.

VeA maģistrantūras studiju informatīvais vakars notiks tiešsaistē. Piedalīties aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu VeA mājas lapā https://www.venta.lv/nac-studet/magistranturas-info-vakars. Interesentiem informācija par pieslēgšanos pasākumam tik nosūtīta e-pastā. Informāciju par studiju programmām un pieteikšanās procesu ērti var izlasīt VeA studiju iespēju bukletā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: