Ventspils pilsētas pašvaldība sniedz atbalstu trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem gan skolās, gan arī pirmsskolas izglītības iestādēs. Viens no pašvaldības sniegtajiem atbalsta veidiem ir pabalsts mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Tiesības saņemt šo pabalstu ir trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kuru bērni mācās Ventspils Mūzikas vidusskolas 1. – 9. klasē un tas noteikts 100% apmērā no mācību iestādes noteiktās mācību maksas mēnesī - 14 eiro.

Lai saņemtu pašvaldības pabalstu mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā, vienam no bērna vecākiem Sociālajā dienestā jāiesniedz iesniegums.

Ventspils pašvaldība šim mērķim šogad ir novirzījusi 1134 eiro budžeta līdzekļus un šo pabalstu katru mēnesi var saņemt deviņi bērni.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    otrakeda . 22.08.2019, 18:58:53

    Pārdomas par foto:
    skatos un nevaru saprast-kas tā pa garāžu,ar atvērtiem vārtiem?
    Jampampā!
    tā esot tā saucamā "skatuve" ))
    Tātad,visas zilās garāžas ir potenciālas "skatuves"
    Pilnīgi nopietni!
    Visi,zilo garāžu vārtu īpašnieki, ne ar ko nav mazpazīstamāki,par "vācu aitu" arhitekta mistrējumu: koncertzāle 'Latvija' :)))))

  • 0
    Arnis Junge 23.08.2019, 08:56:01

    Ka tik atkal kaut ko pad**st. A kāpēc tad Tavu zilo garāžu vārtu īpašnieki netaisa tur koncertus? Kāpēc tur ar plediem un segām nesēž simtiem cilvēku un neklausās Bigbendu un citus koncertus? Vienkārši novērtē to, kas Tev ir - un, ja tā ir čom garāža ar zilā durvīm, nu tad man žēl,ka tusējat pie čom garāžas nevis Lielā laukuma. Lielā laukumā vismaz vairāk cilvēki - būtu interesantāk. :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: