Četri Ventspils skolēnu mācību uzņēmumi izcīnījuši tiesības piedalīties Jauno uzņēmēju dienās 2019, kas 9. un 10.maijā norisināsies Jūrmalā.

Kopumā šogad Skolēnu mācību uzņēmumu programmā tika reģistrēti vairāk nekā 1000 uzņēmumu, bet finālā Jūrmalā piedalīsies tikai 10 no pamatskolām un 20 vidusskolām.

Starp fināla dalībniekiem ir arī četri Ventspils mācību uzņēmumi: Ventspils valsts 1.ģimnāzijas Kamo-mille (veselīgi, vegānu našķi – musli batoniņi un citi gardumi) un Rozītes (dabīgas ogu un augļu konfektes uz kociņa), 2. vidusskolas GUIDER (mobilā aplikācija viedtālruņiem Ventspils pilsētas viesiem un iedzīvotājiem) un Ventspils Jaunrades nama Pārventa (T-kreklu un džemperu apdruka, kas rosina domāt par jauniešiem aktuāliem jautājumiem). Kopā ar skolēniem pasākumā piedalīsies arī Ventspils skolēnu mācību uzņēmumu konsultanti Anita Jozus, Oļegs Mihailovs un Silga Sviķe.

Jauno uzņēmēju dienas ir gada nozīmīgākais un gaidītākais pasākums – tajā piedalīsies Latvijas labākie jaunie uzņēmēji ar saviem skolēnu mācību uzņēmumiem, sacenšoties par Latvijas labākā SMU titulu un tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas finālā, kas šogad norisināsies jūlijā Lillē, Francijā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    grosh 25.04.2019, 18:56:08

    Varam lepoties par skolēnu un skolotāju sasniegumiem. Tikai nevaru atrast informāciju par to ventspils.lv portālā. Vai pašvaldībai tas nav svarīgi, ka bērni aizstāv pilsētu?

  • 0
    Sanija 26.04.2019, 16:28:25

    Skat, te jau ir:
    https://www.ventspils.lv/lat/ekonomika/168177-ventspils-skolenu-macibu-uznemumi-starp-labakajiem-latvija

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: