Nodarbinātajiem iedzīvotājiem maija sākumā būs iespēja pieteikties Valsts izglītības attīstības aģentūras pieaugušo izglītības projektā "Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" un gūt jaunas zināšanas.

Mācībām maijā pieteikties aicināts ikviens strādājošais vai pašnodarbinātais iedzīvotājs vecumā no 25 gadiem, kurš vēl nav paguvis piedalīties šajā projektā, jo nodarbības par ES fondu un valsts līdzekļiem apmeklēt var ikviens nodarbinātais tikai vienu reizi. Projektā pieteikties var arī personas, kas atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, saglabājot darba attiecības.

Ventspils Digitālais centrs projekta ietvaros piedāvās neformālās izglītības programmas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā.

Mācības būs bezmaksas strādājošajiem iedzīvotājiem, kuriem piešķirts maznodrošinātās vai trūcīgās personas statuss. Savukārt pārējiem mācību maksu 90% apmērā sedz ES fondi un valsts, bet 10% ir strādājošā līdzmaksājums, kuru var segt arī darba devējs.

Plašāka informācija par mācību kursiem maijā būs pieejama mājaslapā www.macibaspieaugusajiem.lv, kā arī Ventspils Digitālā centra mājas lapā: www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: