Biznesa izglītības biedrības “Junior Achievement Latvia” organizētajā Ēnu dienā, kas visā Latvijā šogad norisināsies 13. februārī, kā "ēnu devējs” tradicionāli piedalīsies arī Ventspils pilsētas Dome.

Šogad Ventspils pilsētas Dome skolēniem piedāvā vairāk nekā 30 “ēnu vakances”.

Jauniešiem no 24. līdz 27. janvārim būs iespējams pieteikties par "ēnām" Domes vadībai: Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, 1. vietniekam infrastruktūras jautājumos Jānim Vītoliņam, 1. vietniekam sadarbības jautājumos Guntim Blumbergam un priekšsēdētāja vietniekam Didzim Ošeniekam.

Jauniešiem ir iespējams ēnot arī Ventspils pilsētas domes nodaļu vadītājus.

“Ēnu vakances” piedāvā: juridiskā nodaļa, finanšu nodaļa, ekonomikas nodaļa, kapitāla pārvaldības nodaļa, dzimtsarakstu nodaļa, būvniecības administratīvā inspekcija, arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa, teritoriālplānošanas un zemes ierīcības dienests, vides uzraudzības nodaļa un tūrisma informācijas centrs.

Šogad tiks organizēts konkurss, kurā galveno balvu iegūs jaunietis, kurš, atbilstoši konkursa nolikumam, būs visinteresantāk un spilgtāk attēlojis piedzīvoto Ēnu dienā. Par konkursu informācija tiks izziņota atsevišķi.

“Ēnu vakancēm” var pieteikties, reģistrējoties Ēnu dienas mājas lapā www.enudiena.lv, kur iespējams uzzināt arī detalizētāku informāciju par Ēnu dienas norisi un pieteikšanās termiņiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Preobraženskis,prof. 24.01.2019, 10:23:41

    Kā varēs ēnot Lembergu,kurš no domes priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas kur tas laiks,kā atstādināts?
    Vai "ēnai" arī būs šāds statuss?

  • 0
    FerdinanTs 24.01.2019, 16:07:07

    Tam infrastruktūras vietniekam līdz šim neveiksmes vairāk kā veiksmes,tāpēc viņu ēnot diez vai būtu lietderīgi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: