Trešdien, 14. novembrī plkst. 18 Ventspils Augstskolā (VeA) notiks studentu atpūtas telpas atklāšanas pasākums, kurā piedalīsies Augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš, pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Augstskolas Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Fedotovska un studenti.

Lai izvērtētu nepieciešamību uzlabot Ventspils Augstskolas studentu dzīves un mācību apstākļus, Ventspils pilsētas pašvaldība 2017. gadā organizēja vairākas tikšanās, uzklausot studentu vēlmes un vajadzības. Viena no studentu vēlmēm – vieta augstskolā, kur studentiem organizēt dažādus pasākumus un pavadīt brīvo laiku radošā atmosfērā. Pateicoties Ventspils pilsētas domes atbalstam un piešķirtajiem līdzekļiem 50 000 eiro apmērā, tagad VeA studentiem ir pieejama mūsdienīga un funkcionāla atpūtas vieta.

Studentu atpūtas telpa iekārtota VeA D korpusa pagrabstāvā, kur studentiem būs iespēja organizēt dažādus pasākumus, sanāksmes, pavadīt laiku, gaidot lekcijas un atpūšoties. Telpa ir sadalīta vairākās zonās – skatuves zona ar 22 sēdvietām, mīksto mēbeļu atpūtas zona, kafijas zona, aktīvās atpūtas zona ar galda tenisu un garderobe.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    cielavin 13.11.2018, 19:26:27

    14 oktobris jau sen garām, mby gribējāt rakstīt novembris ;)

  • 0
    VpilsAugstskola 14.11.2018, 08:54:32

    Labdien! Paldies par precizējumu, pasākums notiks 14. novembrī!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: