Ventspils Augstskola (VeA) šodien parakstīs jaunu sadarbības līgumu ar Kremsas Lietišķo zinātņu universitāti Austrijā, turpinot 2014. gadā aizsāktās dubultā diploma maģistra studiju programmas "Starptautiskais bizness un eksporta menedžments" īstenošanu, informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Inta Ozola.

Sadarbības līgums tiks noslēgts uz sešiem gadiem, kas apliecina VeA spēju īstenot šo programmu un nodrošināt arī Austrijas augstās izglītības kvalitātes prasības, akcentēja Ozola. Iepriekšējais līgums 2014. gadā tika noslēgts uz trim gadiem.

Līguma parakstīšanā piedalīsies Kremsas Lietišķo zinātņu universitātes izpilddirektors Karls Ensfelners un starptautisko projektu vadītāja Īrisa Vegnere, kā arī Ventspils pilsētas domes vadība.

Pasākumā piedalīsies arī dubultā diploma maģistra studiju programmas pirmie absolventi un esošie studenti.

Studiju programmas mērķis ir sagatavot augstas klases speciālistus, kuri var sekmīgi veidot savu karjeru starptautiskā uzņēmējdarbībā un eksporta pārvaldībā gan vietējos, gan starptautiskos uzņēmumos un organizācijās. Programmai tiek realizēta kopīga kvalitātes vadības sistēma, kas garantē gan Latvijas, gan Austrijas kvalitātes standartiem atbilstošu izglītības līmeni, piebilda Ozola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: