Sākoties februārim, Ventspils vispārējās izglītības iestādēs sāksies audzēkņu reģistrācija 1. klasei 2018./2019. mācību gadam. Reģistrācija sāksies no 1.februāra plkst. 8 no rīta.

Topošo skolēnu reģistrācija un uzņemšana 1. klasē notiks saskaņā ar Ventspils pilsētas domes saistošajiem noteikumiem Nr. 7 “Par kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par bērna uzņemšanu 1. klasē Ventspils pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs”.

Noteikumi nosaka, ka priekšroka uzņemšanai 1. klasē ir bērniem, kas deklarēti Ventspilī vismaz kopš iepriekšējā gada 31. decembra šādā secībā:

  1. Skolā mācās brālis vai māsa;

  2. Bērns, kurš attiecīgajā skolā apmeklē obligāto pirmsskolas izglītības programmu;

  3. Skolā uz pilnu slodzi strādā kāds no vecākiem.

Reģistrācija 1. klasēs sāksies no 1. febrāra plkst. 8 skolu administrācijas telpās. Skolā bērnu drīkst reģistrēt tikai viņa likumiskais pārstāvis, reģistrācijas iesniegumu aizpildot un iesniedzot attiecīgās izglītības iestādes lietvedībā personīgi (uzrādot personu apliecinošu dokumentu, bērna dzimšanas apliecību vai personu apliecinošu dokumentu) vai aizpildot elektroniski (pievienojot bērna dzimšanas apliecību vai personu apliecinošu dokumentu), parakstot to ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu, un nosūtot uz skolas oficiālo e-pasta adresi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: