Šonedēļ trīs dienu garumā pirmsskolas izglītības iestādes “Pasaka” pedagogi, audzēkņi un vecāki svin iestādes 30 gadu jubileju. Bērnudārzs dibināts 1987. gada 16.novembrī un svētkus atzīmē ar jautrām izrādēm un dejām.

Svētku nedēļa bērnudārzā tika atklāta ar bērnu un vecāku radošo darbu izstādi “Pasaka pilī”, kas tika gatavota Eiropas Savienības Erasmus+ programmas starpskolu stratēģiskā partnerību projekta “Pilis: Kultūra. Māksla, stāsti, pasakas, mīlestība un vienlīdzība Eiropas skolās” ietvaros. Šie darbi turpmāk tiks izmantoti ikdienas nodarbībās un rotaļās.

Trešdien, 15. novembrī, lielie un mazie pirmsskolas izglītības iestādes ”Pasaka” audzēkņi pulcējās Pasaku ballei pilī. Bērni iestādes dzimšanas dienā saņēma piemiņas piespraudīti, vecāku sarūpētas dāvanas un cienājās ar gardām kūkām.

Šodien, 16. novembrī, bērnudārza “Pasaka” kolektīvs aicināja ciemos viesus no citām Ventspils pirmsskolas izglītības iestādēm un Izglītības pārvaldes, savukārt 17. novembrī ciemos tiek gaidīti audzēkņu vecāki, lai baudītu bērnu sagatavotos priekšnesumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: