Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu nodot bez atlīdzības Kultūras centram piederošo transportlīdzekli Volkswagen Caravelle nodibinājuma “Atbalsta centrs ģimenēm ar bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”” īpašumā.

Transportlīdzeklis tiek nodots bez atlīdzības Atbalsta centram “Cimdiņš”, pamatojoties uz 2012. gada 12. martā noslēgto funkciju deleģēšanas līgumu starp Ventspils pilsētas domi un nodibinājumu.

Atbalsta centrs “Cimdiņš” ir multifunkcionāls atbalsta centrs, kas sniedz palīdzību ģimenēm, kurās aug bērni un jaunieši ar veselības problēmām. Ieva Sāmīte-Cērpa, kura ir viena no šī centra veidotājām un dibinātājām, līdz šim Atbalsta centra “Cimdiņš” bērnus uz nodarbībām, kas atrodas ārpus nodibinājuma telpām – Atpūtas ielā 16, piemēram, uz jātnieku sporta klubu “Demora”, uz SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils”” peldbaseinu, uz Livonijas ordeņa pils radošām darbnīcām un citur, nogādājusi pati, izmantojot savu automašīnu. Nereti nācies vairākas reizes kursēt turp un atpakaļ, lai visi tiktu nogādāti uz nodarbībām.

Jau ilgus gadus Ieva Sāmīte-Cērpa aktīvi iesaistījusies Atbalsta centra “Cimdiņš” darbības nodrošināšanā un ar neizsīkstošām darba spējām palīdz ģimenēm, kurās aug bērns ar veselības problēmām. Atbalsta centra “Cimdiņš” darbības prioritāte ir risināt jautājumus par lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, attīstību veicinošām nodarbībām, kas vienlaikus ir arī integrējoši pasākumi un aktivitātes visai ģimenei, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

Katru mēnesi Atbalsta centru “Cimdiņš” apmeklē 75 bērni un jaunieši.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 09.11.2017, 19:42:49

    Ļoti patīkams fakts!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: