Publiskā diskusija "Investīcijas, kas atmaksājas: izglītība" ir Augstskolas bibliotēkas dāvana Ventspils Augstskolai 20 gadu jubilejā. Tā notiks 2017. gada 27. septembrī plkst. 17 D104. auditorijā.

Diskusijas mērķis ir pulcēt vairākus Ventspils Augstskolas absolventus, kas spētu iedvesmot esošos augstskolas studentus sapņot par nākotnes iecerēm, lai studiju beigās varētu domāt par ideju vai sapņu realizāciju un lai domas par rezultātu motivētu sasniegt vairāk. Diskusijas galvenais akcents likts uz izglītības nozīmi personības karjeras izaugsmē.

Uz diskusiju aicināti dažādu nozaru speciālisti, kuru pirmais solis augstākajā izglītībā sperts tieši Ventspils Augstskolā.

Diskusijā piedalās: Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas diplomāte Dina Bērziņa, AS “Ventbunkers” valdes loceklis Edgars Čeporjus, “Atlas Dynamics” nodaļas vadītājs un datorredzes izstrādātājs Kārlis Dimza, ASV uzņēmuma "Ubiquiti Networks" Latvijas filiāles vadītājs un apbalvojuma “Laiks Ziedonim 2017” nominācijā “Zemi es mācos” laureāts Kristaps Rikāns un SIA “UPB Nams” valdes locekle Kristīne Silmane Brūvere.

Diskusijā nozares speciālisti dalīsies pieredzē, sniegs atbildes uz jautājumiem par darba tirgu, par skatījumu uz jaunajiem speciālistiem, par prasībām, kas tiek izvirzītas šobrīd, kādas tās bija agrāk un kas ir mainījies.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: