Ventspils Jaunrades nams 2017./2018. mācību gadā uzņem bērnus un jauniešus no 3 līdz 25 gadiem visās līdzšinējās programmās: kultūrizglītībā, tehniskajā jaunradē, sporta programmās, vides izglītībā un citās interešu programmās.

Iestāties pulciņos un studijās var no 1. septembra visu mēnesi. Interesentiem ir iespēja izvēlēties kādu no 53 apakšprogrammām. Kopumā Ventspils Jaunrades namā šogad strādās 48 pedagogi un 16 tehniskie darbinieki.

Ventspils Jaunrades nama galvenie uzdevumi 2017./2018. mācību gadam ir sadarbības stiprināšana pedagogu starpā un audzēkņu vecākiem, kā arī iestāšanās Eiropas Bērnu un jauniešu neformālās izglītības iestāžu asociācijā (EAICY), kas izveidota 1991. gadā. EAICY ir Eiropas jumta organizācija, kas pārstāv iestādes un organizācijas, kas aktīvi iesaistītas bērnu un jauniešu neformālajā izglītībā. EAICY ir ap 40 biedru no 20 valstīm. Dalība šajā organizācijā pavērs iespējas Ventspils Jaunrades nama pedagogiem un audzēkņiem piedalīties starptautiskos projektos, pētījumos, bērnu un jauniešu, kā arī pedagogu apmaiņas braucienos. Turpināsies arī Skolēnu mācību uzņēmumu aktivitātes un dalība Junior Achievement uzņēmējdarbības programmā.

Jaunrades nams turpinās sadarbība arī ar radniecīgajām iestādēm Latvijā, Klaipēdas, Minskas, Pēterburgas un Viļņas Bērnu un jauniešu interešu centriem, ar akcentu uz pedagogu tālākizglītību, dalību starptautiskās sacensībās un konkursos.

1.septembrī no plkst. 11 līdz 13 Jaunrades nama zālē, pagalmā un automodelisma trasē norisināsies Atvērto durvju pasākums Noķer sapni!, kura laikā varēs iepazīties ar pulciņu piedāvājumu, uzdot jautājumus, satikties ar pedagogiem un reģistrēties nodarbību apmeklēšanai. Arī planetārijs līdz pat plkst. 14 piedāvās īpašu bezmaksas programmu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: