Ventspils Kultūras centrs izsludina Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu konkursa apakšprogrammas “Atbalsts Ventspils Augstskolas studentiem un studentu organizācijām” 2017. gada finansēšanas konkursa II kārtu.

Pieteikumus jāiesniedz Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā līdz 2017. gada 22.septembrim plkst. 17.00.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Ventspils pilsētai nozīmīgus projektus, kas veicina un popularizē Ventspils Augstskolas studentu un studentu organizāciju aktīvas atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas un to attīstību.

Pretendēt uz konkursa finansējumu var Ventspils Augstskolas studenti (fiziskas personas), kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, studentu organizācijas (juridiskas personas) un Ventspils Augstskolas Studentu padome. Kopējais projektu konkursa II kārtas finansējums ir 5291,00 EUR. Maksimālais finansējuma apjoms vienam projektam ir 2000,00 EUR, pie nosacījuma, ka pretendents nodrošina līdzfinansējumu iesniegtajam projektam ne mazāk kā 10% apmērā no kopējām projekta izmaksām.

Sīkāka informācija Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv/Konkursi un Ventspils Augstskolas mājas lapā www.venta.lv.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    zakiszakis 03.09.2017, 19:17:54

    hmm, beidzot saprata, ka studenti arī jāatbalsta?

  • -1
    Ventspils Kultūras centrs 04.09.2017, 13:04:26

    Labdien! Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa apakšprogrammas “Atbalsts Ventspils Augstskolas studentiem un studentu organizācijām” I kārta tika izsludināta jau maija sākumā. Konkursa I kārtā tika iesniegti un atbalstīti 3 projekti. Šobrīd ir izsludināta projektu finansēšanas konkursa II kārta. Studentu projektu pieteikumus gaidīsim līdz 22.septembrim.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: