Oktobris Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Eglīte” ir svētku mēnesis, jo šogad bērnudārzs svin 30 gadu jubileju.

Visu oktobra mēnesi pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem notiks dažādi pasākumi un aktivitātes, kas priecēs un bagātinās svētku noskaņu – radošās darbnīcas, sporta izpriecas un svētki, jautrie brīži un rotaļnodarbības kopā ar vecākiem.

Eglītes 30 dzimšanas dienas svētku mēnesī varēs aplūkot dabas materiālu paklāju kompozīcijas iestādes pagalmā „Eglītes svētku sagšas”, kuras tapušas sadarbībā ar vecākiem.

13. oktobrī notiks Paldies koncerts kolēģiem un draugiem. Koncertu ilggadējiem kolēģiem un sadarbības partneriem sniegs bijušie Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes “Eglīte” audzēkņi.

Pirmsskolas izglītības iestāde „Eglīte” realizē pirmsskolas izglītības programmu, mazākumtautību vispārējo pirmsskolas izglītības programmu un speciālo pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem. Iestādē darbojas 5 latviešu, 5 mazākumtautību grupas, kā arī 1 grupa izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem.

2016./2017. mācību gadā iestādi apmeklē 211 izglītojamie.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: