Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā sadarbībā ar Ventspils Centra sākumskolu notika vecāku konference "Mūsdienīgas skolas absolvents: zināšanas, prasmes un vērtības".

Vecāku konferences laikā Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas un Ventspils Centra sākumskolas audzēkņu vecāki tikai aicināti piedāvāt savas idejas un redzējumu, kādu viņi redz mūsdienīgas skolas absolventu - kādām prasmēm, rakstura īpašībām un vērtībām ir jāpiemīt skolas beidzējam, lai viņš būtu veiksmīgs un gūtu panākumus. Konferences laikā vecāki darbojās grupās, kurās formulēja savu redzējumu un piedāvāja savas idejas saistībā ar konferences tēmu.

„Vecāku konferencē iegūtās idejas tiks apkopotas un izvirzītas visbiežāk norādītās prasmes, rakstura īpašības un vērtības, kuras pēc tam centīsimies īstenot mācību procesā skolā. Līdzīgas aktivitātes ir plānots īstenot arī ar skolēniem, lai iegūtu arī viņu redzējumu par savu nākotni, un mēs kā skolotāji varētu palīdzēt viņiem kļūt tādiem, kādus viņi redz paši sevi un viņu vecāki, pabeidzot skolu,” stāsta Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktores vietnieks Oskars Kaulēns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: