1. aprīlī pirmsskolas izglītības iestādē „Varavīksne” noslēdzās pavasara vakarēšanas kopā ar vecākiem, kas norisinājās jau no 16. marta.

21. martā ļoti jautra un atraktīva sporta pēcpusdiena kopā ar vecākiem izdevās pirmsskolas izglītības iestādes „Varavīksne” „Pelēnu” grupas bērniem. Tajā čakli bija jāpaveic daudz dažādu darbiņu, piemēram: jāpārģērbjas, lai dotos uz fermu; jāiestāda kartupeļi; jāsavāc vardes; jādodas ceļojumā ar gaisa balonu. Uzvarēja draudzība un visi tika pie medaļām. Pēc tādām sportiskām aktivitātēm, pasākuma nobeigumā visi atguva spēkus pie tējas galda, aplūkojot albumu un sarunājoties.

24. martā kopā ar vecākiem darbojās mazie „Kaķēni”. Viņiem visas sarunas un darbošanās raisījās par un ap veselīgu uzturu. Bērni vecākiem parādīja teātra izrādīti „Dārzeņu strīds”. Atrodot saderīgas sastāvdaļas, kopīgi tika gatavoti dažādi augļu un dārzeņu salāti. Noslēgumā notika lielā cienāšanās. Pie tējas tases bija iespēja prezentēt savu veikumu un pagaršot citu veikumu.

1. aprīļa pēcpusdienā vecākus ciemos gaidīja mazie „Zaķēni”. Viņiem kopīgā darbošanās notika laukā bērnudārza teritorijā. Notika orientēšanās sacensības, kur katrā kontrolpunktā bija jāveic kāds uzdevums. Bija gan sportiskas aktivitātes, gan jāapglezno akmeņi. Visiem vislabāk patika vecāku improvizācija par pasaku „Sarkangalvīte un vilks”. Pasākuma nobeigumā tika ceptas desiņas, atklājot piknika sezonu.

Jau informējām, ka 16. martā kopā ar vecākiem čakli darbojās mazās „Bitītes”, 17. martā vecākus ciemos gaidīja mazie „Ežuki” un „Taurenīši”, 18. martā pie „Mārītēm” ciemojās viņu vecāki, savukārt 22. martā „Rūķīšu” grupas bērni kopā ar vecākiem vakarēja Staldzenes stāvkrastā pie jūras.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: