Sestdien, 16. aprīlī, Ventspils Augstskolā notiks ikgadējā atvērto durvju diena, uz kuru aicināti visi interesenti. Pasākumā topošajiem studentiem būs iespēja uzzināt par studiju iespējām Ventspils Augstskolā.

Reģistrēšanās pasākumam sāksies plkst. 11:30, bet atklāšana notiks plkst. 12:00 ar augstskolas vadības uzrunu un informāciju par studiju programmām. Ventspils Augstskolas ārējo sakaru koordinatore informēs interesentus par Erasmus+ programmu un tās piedāvātajām iespējām – došanos apmaiņas programmās uz kādu no sadarbības augstskolām vai universitātēm visā Eiropā.

Pēc tam jaunieši dosies uz Tulkošanas studiju, Informācijas tehnoloģiju vai Ekonomikas un pārvaldības fakultāti, kur būs sagatavota īpaša programma. Tulkošanas studiju fakultātē būs iespējams satikt fakultātes dekānu, kā arī studentus, kuri pastāstīs par tulkošanas studijām un tulku ikdienu. Fakultātē viesosies arī absolvente, kura informēs topošos studentus par savu studiju laiku augstskolā, kā arī savu profesionālo karjeru. Noslēgumā tulki piedāvās jauniešiem iespēju piedalīties nelielā sinhronās tulkošanas lekcijā. Informācijas tehnoloģiju fakultāte interesentiem arī piedāvās iespēju tikties ar fakultātes dekānu, studentiem, kā arī būs iespēja uzzināt informāciju par jauno bakalaura studiju programmu “Kuģu navigācijas elektronika”, kas tiks realizēta sadarbībā ar Latvijas Jūras akadēmiju. Noslēgumā jaunieši varēs piedalīties nelielās nodarbībās, piemēram, “Zem mikroskopa acs”, “Studentu kosmosa zonde “Irbe-1””, “Ciemos pie robotiem”, “Signālu skaņa” u.c. Ekonomikas un pārvaldības fakultātē interesenti arī varēs satikt fakultātes dekānu, kā arī piedalīties interesantā lekcijā/diskusijā ar absolventiem, kuri sevi ir veiksmīgi pierādījuši profesionālajā vidē.

Pēc tam interesentiem būs iespēja tikties ar Studentu padomes pārstāvjiem, kuri pastāstīts par Studentu padomes darbu, par ikdienu augstskolā, kā arī informēs par dažādiem pasākumiem un aktivitātēm, kuras iespējams apmeklēt Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: